Ruud Bos sleept GJS naar overwinning op Sleeuwijk

7 mei 2022 om 23:34 Voetbal

SLEEUWIJK GJS heeft zaterdag met 1-2 gewonnen van Sleeuwijk. ,,Het werd snel lastig omdat wij het al vroeg weggaven’’, aldus Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt. ,,Wij vergeten het om de wedstrijd te beslissen, maar winnen uiteindelijk terecht’’, blikte GJS-trainer Marco Verbeek terug op de wedstrijd.

Sleeuwijk – GJS 1-2

0-1 Ruud Bos 5’

0-2 Ruud Bos 18’

1-2 Akram Mahamed 77’

GJS schoot uit de startblokken aan het begin van de wedstrijd. Al na vijf minuten maakte Ruud Bos de openingstreffer. Een kwartiertje later maakte diezelfde Bos ook de 0-2. ,,Hij nam het team echt op sleeptouw.’’ Sleeuwijk moest ,,even bijkomen’’ van de snelle tegendoelpunten en tot het rustsignaal bleef het daarom 0-2.

In de tweede helft kwamen er meer aanvallen van de thuisploeg, maar ook GJS was bepaald niet kansloos. In de 77ste minuut maakte Akram Mahammed de aansluitingstreffer voor Sleeuwijk maar het was toen al te laat om het tij nog te doen keren.

Door de nederlaag is Sleeuwijk nu hekkensluiter in de 2e klasse F. Komende dinsdag speelt het elftal van Van Pelt uit tegen Woudrichem, de huidige nummer twaalf. GJS staat door de overwinning derde en ontvangt dinsdag Wilhelmina’26, de huidige nummer acht, uit Wijk en Aalburg.