Afbeelding
Ab Donker

Unitas (zaterdag) verslaat SSW in matig duel

11 mei 2022 om 01:32 Voetbal

DORDRECHT Unitas heeft dinsdag gewonnen van hekkensluiter SSW in Dordrecht. ,,Dit was een van onze slechtste wedstrijden van het seizoen, wij winnen vandaag puur op kwaliteit’’, aldus Unitas-trainer Othman Bouchaten.

SSW – Unitas 1-2

In de eerste helft was het niveau van Unitas nog redelijk goed. Al na tien minuten maakte Gido Rottink de 0-1 en in de 35ste minuut verdubbelde diezelfde Rottink de voorsprong. Hierna zakte het goede spel van Unitas weg en werd het ,,een hele matige wedstrijd.’’ Na 45 minuten gespeeld te hebben was het nog altijd 0-2.

Vooral in de tweede helft was het spel van Unitas ,,heel erg slap.’’ Daarnaast werd het spel een aantal keren stilgelegd vanwege verschillende redenen. ,,Hierdoor konden wij ook moeilijk in ons ritme komen.’’ Tijdens een van deze dode-spelmomenten kregen twee spelers op de bank van SSW een rode kaart. Tien minuten voor tijd kwam de thuisploeg nog op 1-2, maar daar bleef het bij.

Door de overwinning staat Unitas derde in de 4e klasse E. Komende zaterdag speelt het elftal van Bouchaten uit tegen Herovina, die momenteel zevende staan, in Herwijnen.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie