Jeroen van der Veer

Unitas (zaterdag) gemakkelijk langs Lekvogels

9 april 2022 om 23:35 Voetbal

LEXMOND Unitas (zaterdag) heeft met 1-3 gewonnen van Lekvogels. ,,Wij hebben een goede wedstrijd gespeeld op een lastig veld’’, aldus Unitas-trainer Othman Bouchaten.

Lekvogels – Unitas 1-3

De bezoekers begonnen erg goed aan de wedstrijd en er waren meteen al een paar grote kansen. In de 18e minuut maakte Daan Romijn de 0-1. Zo’n vijf minuten later maakte Eltjo van Veen de 0-2. ,,Hierna kwam de overwinning eigenlijk niet meer in gevaar.’’ Tijdens het rustsignaal stond het nog steeds 0-2.

In de tweede helft gebeurde er heel lang niet zoveel. ,,We hebben het goed uitgespeeld.’’ In de 80ste minuut kwam Lekvogels nog wel op 1-2 maar de spanning die was ontstaan werd vrijwel direct tenietgedaan door Job Lanting die de 1-3 maakte.

Door de overwinning staat Unitas vijfde in de 4e klasse E. Zaterdag 23 april speelt Unitas uit tegen SVS’65, de huidige nummer negen, in Spijk.