Afbeelding
Ab Donker

Unitas (zaterdag) verslaat gedecimeerd Herovina

9 maart 2022 om 00:11 Voetbal

GORINCHEM Unitas (zaterdag) heeft dinsdag de inhaalwedstrijd gewonnen van Herovina. Het elftal van de bezoekers was geplaagd door de vele afmeldingen. ,,Wij misten vandaag zes van onze basisspelers door verschillende afmeldingen’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot. ,,Wij hebben meer dan terecht gewonnen vandaag’’, blikt Unitas-trainer Othman Bouchaten terug op de wedstrijd.

Unitas (zaterdag) – Herovina 3-1

35’ Jesse van Vliet 0-1

43’ Erdem Erciyas 1-1

51’ Pascal van Arkel 2-1

70’ Charou Tekle 3-1

Door de vele afwezigen bij Herovina had Unitas al snel de overhand in de wedstrijd. Toch kwamen de bezoekers op voorsprong door een doelpunt van Jesse van Vliet. Vlak voor het einde van de eerste helft kwam Unitas op gelijke hoogte door een treffer van Erdem Erciyas.

De thuisploeg kwam erg sterk uit de kleedkamer want in de 51ste minuut maakte Pascal van Arkel al de 2-1. Herovina was nog een keer gevaarlijk met een schot van Kevin Steenbruggen maar dit schot ging net mis. Toen Charou Tekle in de 70ste minuut de 3-1 maakte was het definitief gedaan met het verzet van Herovina.

Door de overwinning staat Unitas op de vijfde plaats in de 4e klasse E. Komende zaterdag speelt de ploeg van Bouchaten uit tegen SV Noordeloos. Herovina blijft door de nederlaag op de achtste plek staan. Zaterdag speelt Herovina uit tegen de nummer zeven ZBC’97, in Zwijndrecht.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie