Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Tiental Wilhelmina’26 vlak voor tijd op gelijke hoogte tegen Woudrichem

21 mei 2022 om 20:54 Voetbal

WOUDRICHEM Woudrichem heeft zaterdag met 2-2-gelijkgespeeld thuis tegen Wilhelmina’26 uit Wijk en Aalburg. ,,Een terechte uitslag, zij waren in de eerste helft beter en wij in de tweede’’, aldus Woudrichem-trainer Gerrie Schaap.

Woudrichem – Wilhelmina’26 2-2

Wilhelmina’26 begon veel sterker aan de wedstrijd dan Woudrichem. De bezoekers kwamen daarom ook al snel op 0-1 en er waren enkele kansen daarna om de score uit te breiden. ,,Ze lieten ons in leven waardoor wij beter in de wedstrijd konden komen.’’ Bij het rustsignaal was het nog wel 0-1.

De thuisploeg kwam beter uit de kleedkamers. In de 65ste minuut was het Jamy Goemaat die Woudrichem langszij bracht. Toen Bori Secreve vijf minuten later ook nog de 2-1 maakte was het Wilhelmina’26 dat opeens tegen een achterstand aankeek. In de 85ste minuut kreeg een speler van de bezoekers een rode kaart en zo leken de drie punten in Woudrichem te blijven. Uiteindelijk maakten de bezoekers toch nog de 2-2 en zo deelden de teams de punten.

Door het gelijkspel staat Woudrichem tiende in de 2e klasse F. Volgende week speelt het elftal van Schaap uit tegen Altena, de huidige nummer zeven.