Theo Bos

Unitas (zaterdag) verslaat SV Noordeloos

21 mei 2022 om 23:59 Voetbal

GORINCHEM Unitas heeft zaterdag met 4-2 gewonnen van SV Noordeloos. ,,Na de eerste helft hadden wij controle over de wedstrijd’’, aldus Unitas-trainer Othman Bouchaten.

Unitas – SV Noordeloos 4-2

De thuisploeg begon zeer sterk aan de wedstrijd. Al na vier minuten kreeg Unitas een strafschop toegekend, die raak werd geschoten door Tesfalem Tekle Tinsue. Na een kwartier voetballen verdubbelde Thijs van der Wal, die zijn basisdebuut maakte, de voorsprong. SV Noordeloos knokte zich hierna achter terug tot 2-2. Brian Temba zorgde ervoor dat de thuisploeg toch met een voorsprong naar de catacomben ging.

In de tweede helft was Unitas veel beter dan SV Noordeloos. De bezoekers hadden weinig meer in te brengen. Nadat Pascal van Arkel in de 68ste minuut de 4-2 maakte was het definitief gedaan met SV Noordeloos. Tegen het einde van het duel maakten Teije Blokland en Vedat Ozsoy nog hun debuut bij Unitas.

Door de overwinning staat Unitas derde in de 4e klasse E. Volgende week komt OSC/ODS, de huidige nummer vijf, op bezoek in Gorinchem, in de laatste competitiewedstrijd.