Unitas verliest saai duel van OSS’20

4 september 2022 om 20:56 Voetbal

OSS Unitas heeft zondag met 2-0 verloren van OSS’20. ,,Wij hadden minstens een punt moeten krijgen vandaag, maar het zat gewoon niet mee’’, aldus Unitas-trainer Hans de Jong.

OSS’20 – Unitas 2-0

De ploegen waren vanaf het begin van de wedstrijd aan elkaar gewaagd. ,,Wij gaven niks weg maar kwamen er ook niet doorheen bij OSS’20.’’ Vlak voor het einde van de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong via een hoekschop.

Direct aan het begin van de tweede helft kreeg Unitas een strafschop tegen, die werd benut door OSS’20, waardoor het 2-0 werd. ,,We hebben eigenlijk de wedstrijd verloren door twee dode-spel-momenten.’’ Hierna probeerde Unitas nog de aansluitingstreffer te maken, maar verder dan een schot op de lat van Robert Mutzers kwam de ploeg van De Jong niet.

Door de nederlaag staat Unitas elfde in de Derde Divisie B. Komende woensdag komt UDI’19/CSU, de huidige nummer zeventien, uit Uden op bezoek in Gorinchem.