Alex Fox via Pixabay

Schelluinen speelt gelijk tegen eersteklasser

4 september 2022 om 22:41 Voetbal

ALMKERK Schelluinen heeft zaterdag met 2-2-gelijkgespeeld tegen eersteklasser Almkerk. ,,We speelden goed compact en gaven weinig weg’’, blikte Schelluinen-trainer Richard van Gils terug op de wedstrijd.

Almkerk – Schelluinen 2-2

Almkerk had vanaf het begin van de wedstrijd het meeste balbezit, maar Schelluinen kon goed meekomen. Na een half uur maakte Pascal van Delden de 0-1 voor de bezoekers. Heel lang kon Schelluinen niet genieten van de voorsprong, want nog geen drie minuten later stond het alweer 1-1.

In de tweede helft bleef het spelbeeld redelijk hetzelfde. Uit een counter in de 75ste minuut maakte Fadelme Elonga de 1-2 voor Schelluinen. Wederom was het Almkerk dat terugkwam van een achterstand, want vlak voor tijd werd het toch nog 2-2.

Volgende week komt tweedeklasser Rijen op bezoek in Schelluinen.