ONI en Schelluinen delen de punten

16 maart 2022 om 00:38 Voetbal

GRAVENMOER Schelluinen heeft dinsdag met 1-1-gelijkgespeeld tegen ONI in Gravenmoer. ,,We hadden in de eerste helft afstand moeten nemen’’, blikt Schelluinen-trainer Richard van Gils terug op de wedstrijd.

ONI – Schelluinen 1-1

De bezoekers waren in de eerste helft ,,de dominante ploeg.’’ Dit resulteerde in een paar grote kansen op de 0-1, maar deze viel niet. Bij het rustsignaal waren de teams nog steeds in evenwicht.

In de 55ste minuut was het Damien de Jong die de ban brak voor Schelluinen en de 0-1 maakte. Hierna hadden de bezoekers nog enkele kansen op de 0-2 maar ONI kwam geleidelijk aan ,,meer opzetten.’’ In de 84ste minuut kreeg de thuisploeg een strafschop door een ongelukkige handsbal bij Schelluinen, deze werd binnengeschoten en zo eindigde het duel in 1-1.

Door het gelijkspel blijft Schelluinen tweede staan in de 3e klasse D. Komende zaterdag moet het team van Van Gils op bezoek bij BZC’14, de huidige nummer dertien, in Brakel/Zuilichem.