Ab Donker

Unitas zaterdag wint knap van derdeklasser Ameide

11 september 2022 om 22:36 Voetbal

GORINCHEM Unitas zaterdag heeft derdeklasser Ameide met 1-0 verslagen en is door naar de volgende ronde in de beker. ,,Een saaie wedstrijd met weinig kansen’’, aldus Unitas-trainer Othman Bouchaten.

Unitas – Ameide 1-0

1-0 Thijs van der Wal 78’

In de eerste helft kwam Unitas moeilijk in de wedstrijd. Ameide kwam echter ook niet veel aan voetballen toe en daardoor waren er weinig kansen in de eerste helft. Bij het rustsignaal was het nog steeds 0-0.

Ook in het tweede gedeelte van de wedstrijd waren er maar weinig kansen, al kreeg Unitas iets meer grip op de wedstrijd. Tegen het einde van het duel brak Thijs van der Wal de ban door de 1-0 te maken voor de thuisploeg.

De laatste groepswedstrijd is zaterdag uit tegen Arkel, bij gelijkspel of winst is Unitas door.