Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Kozakken Boys verslaat hekkensluiter OFC

24 september 2022 om 19:00 Voetbal

OOSTZAAN Kozakken Boys heeft zaterdag met 2-4 gewonnen van OFC in Oostzaan. ,,Een dikverdiende overwinning voor ons’’, aldus Kozakken Boys-trainer Scott Calderwood.

2-4 Soufiane Reclaoui 80’

De bezoekers begonnen moeizaam aan de wedstrijd. De eerste kansen waren voor OFC. Dit was totdat Johnny Lommers in de 8ste minuut de openingstreffer maakte voor Kozakken Boys. Giovanni Büttner verdubbelde kort daarop de voorsprong. ,,We gaven hierna alsnog teveel kansen weg, maar doelman Bryan Janssen hield ons op de been.’’ Bij het rustsignaal was het nog altijd 0-2.

In de tweede helft domineerden de bezoekers, en Kevin Vermeulen maakte in de 59ste minuut de 0-3. Toen Lommers in de 76ste minuut ook de 0-4 maakte ,,werd de 0 houden heilig voor ons.’’ Dit lukte echter niet voor het elftal van Calderwood want Soufiane Reclaoui maakte snel achter elkaar de 1-4 en 2-4. De zege kwam echter nooit in gevaar.

Door de overwinning staat Kozakken Boys negende in de Tweede Divisie. Volgende week komt AFC uit Amsterdam, de huidige nummer vier, op bezoek in Werkendam.