WERKENDAM Kozakken Boys heeft zaterdag met 5-5-gelijkgespeeld tegen Spakenburg. ,,Een hectische middag’’, aldus Kozakken Boys-trainer Scott Calderwood

3-4 Luuk Admiraal 45’

4-4 Niek Hoogveld 46’

5-4 Kevin Vermeulen 59’

5-5 Thomas Heideman 81’

De Werkendammers schoten uit de startblokken. In de derde minuut maakte Gwaeron Stout de 1-0 en Ugur Altintas verdubbelde deze voorsprong nog geen vijf minuten later. Stout maakte in de 13e minuut ook nog de 3-0 en zo leek er geen vuiltje aan de lucht voor de thuisploeg. Spakenburg liet het er echter niet bij zitten en kwam terug in de wedstrijd. Koos Werkman maakte in de 19e minuut de 3-1 en tien minuten later ook de 3-2. Vlak voor het einde van de eerste helft was Luuk Admiraal twee keer trefzeker, en zo stond het opeens 3-4.

In de tweede helft nam de thuisploeg het heft weer in handen en Niek Hoogveld maakte al snel de 4-4. In de 59ste minuut zorgde Kevin Vermeulen voor een 5-4-voorsprong voor Kozakken Boys. Een tijdje leek het 5-4 te blijven tot Thomas Heideman in de 81ste minuut de 5-5 maakte.

Door het gelijkspel staat Kozakken Boys op de achtste plaats in de Tweede Divisie. Komende dinsdag spelen de Werkendammers uit tegen Scheveningen, de huidige nummer zestien.