Ab Donker

SVS’65 walst over Beesd heen

25 september 2022 om 17:41 Voetbal

SPIJK SVS’65 heeft zaterdag met 5-1-gewonnen van Beesd. ,,Het had vandaag ook 10-1 kunnen zijn geweest’’, blikte SVS’65-trainer Menne Beusekamp terug op de wedstrijd.

SVS’65 – Beesd 5-1

SVS’65 begon wat onfortuinlijk aan het duel. Beesd kwam na tien minuten spelen namelijk op 0-1. De thuisploeg nam hierna echter het heft in handen en in de 34ste minuut trok Felix Otte de stand gelijk. Nog geen vijf minuten later zorgde Touafik Amghar voor de 2-1. Vlak voor het rustsignaal maakte diezelfde Amghar ook nog de 3-1 voor SVS’65.

In de tweede helft bleef SVS’65 domineren en de ploeg van Beusekamp kreeg ,,wel twintig kansen.’’ In de 53ste minuut maakte Amghar zijn hattrick compleet door de 4-1 te maken. Vlak voor het einde van de wedstrijd deed Sam Muilenburg ook nog een duit in het zakje door de 5-1 te maken.

SVS’65 is door de overwinning koploper in de 4e klasse E. Volgende week speelt SVS’65 uit tegen Groot-Ammers, de huidige nummer zes.