Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Vuren verslaat SVS’65 in leuke derby

10 september 2022 om 23:16 Voetbal

VUREN Vuren heeft zaterdag met 5-3-gewonnen van SVS’65. ,,Een leuke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer’’, aldus SVS’65-trainer Menno Beusekamp. ,,Het leek een makkelijke middag te worden, maar we gingen toch deels mee in het vechtvoetbal van Spijk’’, blikte Vuren-speler Bas van der Vliet terug op de wedstrijd.

Vuren – SVS’65 5-3

De thuisploeg vloog uit de startblokken aan het begin van de wedstrijd. Door doelpunten van Bjorn Paul, Mark Steenhuis en Brent Paul liep Vuren uit tot een 3-0-voorsprong. SVS’65 gaf het echter niet op en Mika van Houwelingen Deed wat terug namens de bezoekers voor het rustsignaal.

In de tweede helft zorgde Touafik el Amghar ervoor dat het gat nog maar een doelpunt was met Vuren. Vuren herpakte zich hierna iets en kwam op 4-2 via Ryan van Wijk. Toch vocht SVS’65 zich weer terug en Sam Muilenburg maakte de 4-3 voor de bezoekers. Hierna kwam de ploeg uit Spijk een paar keer heel dicht bij de 4-4. Deze viel uiteindelijk niet en Bas van der Vliet besliste het duel door de 5-3 te maken.

Vuren is door de overwinning door in de beker en speelt donderdag uit tegen Leerdam Sport’55 de laatste groepswedstrijd. SVS’65 kan zich nog plaatsen als het komende zaterdag uit wint van Kerkwijk.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie