Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Unitas verslaat Quick na late treffer Joey Lokasi

5 oktober 2022 om 23:59 Voetbal

DEN HAAG Unitas heeft woensdagavond met 0-1 gewonnen van Quick in Den Haag. ,,De doordeweekse wedstrijden zijn altijd lastig, maar door keihard te werken met elkaar hebben wij onszelf mooi beloond’’, aldus Unitas-trainer Hans de Jong.

Quick – Unitas 0-1

0-1 Joey Lokasi 88’

In de eerste helft had Unitas wat moeite om het ritme te vinden. Toen Robert Mutzers ziek uitviel (hij werd vervangen door Daan Goes) was Quick een tijdje de dominante ploeg. Een doelpunt wist de thuisploeg echter niet te maken, en daarom was de ruststand 0-0.

Na de pauze nam Unitas het initiatief over. Er waren kansen voor onder andere Mauricio Helstone, Omar Boulamhayan en Daan Goes. Geen van deze kansen gingen er echter in. Quick had een gevaarlijk moment in de tweede helft, Unitas-doelman Ronald Vlot bracht redding waardoor het 0-0 bleef. Vlak voor tijd zorgde Joey Lokasi voor de verlossende 0-1.

Unitas staat door de overwinning vijfde in de 3e Divisie B. Zondag komt koploper ADO’20 uit Heemskerk op bezoek.