Jeroen van der Veer

Papendrecht een maatje te groot voor Woudrichem

9 oktober 2022 om 02:33 Voetbal

WOUDRICHEM Woudrichem heeft zaterdag met 1-4 verloren van VV Papendrecht. ,,Een puntje was geweldig geweest, maar dat zat er niet in vandaag’’, blikte Woudrichem-trainer Gerrie Schaap terug op de wedstrijd.

Woudrichem – VV Papendrecht 1-4

De thuisploeg begon redelijk goed aan de wedstrijd. ,,We stonden goed en kregen Papendrecht goed stil.’’ De bezoekers kwamen uiteindelijk toch op 0-1 uit een vrije trap. Tot aan het rustsignaal bleef het bij 0-1.

In de tweede helft kreeg Woudrichem steeds meer controle over het spel en Danny Schaap zorgde in de 58ste minuut voor de gelijkmaker. Hierna golfde het spel een tijd op en neer tot de bezoekers in de 79ste minuut een strafschop kregen, die werd benut. ,,Hierna was het de dood of de gladiolen voor ons.’’ Uit omschakelingsmomenten werd het ook nog 1-3 en 1-4. ,,Voor de statistieken.’’

Door de nederlaag staat Woudrichem laatste in de 2e klasse H. Volgende week komt Wieldrecht, de huidige nummer zeven, op bezoek.