Woudrichem maakt degradatiezorgen Sleeuwijk groter

11 mei 2022 om 01:24 Voetbal

WOUDRICHEM Woudrichem heeft dinsdag met 4-1 gewonnen van Sleeuwijk. ,,We hebben vrijwel niks weggegeven vandaag, vooral tactisch stonden we heel goed’’, aldus Woudrichem-trainer Gerrie Schaap. ,,Het was niet best vandaag’’, blikte Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug. Doordat degradatiekandidaat Arkel won van Roda Boys staat Sleeuwijk nu vijf punten achter op de een-na-laatste in de 2e klasse F.

Woudrichem – Sleeuwijk 4-1

1-0 Rick Naaijen 10’

2-0 Youri Duyzer 40’

3-0 Bori Secreve 65’

3-1 Jesse Rombouts 74’

4-1 Rick Naaijen 77’

Woudrichem schoot uit de startblokken. Al in de tiende minuut maakte Rick Naaijen de 1-0. Hierna was het duel meer gelijkopgaand en Petar Micic was namens Sleeuwijk dichtbij de gelijkmaker. Vlak voor het einde van de eerste helft maakte Youri Duyzer de 2-0 waardoor de zorgen bij Sleeuwijk toenamen.

In de tweede helft ging Sleeuwijk aanvallender spelen om de aansluitingstreffer te forceren. Door de ontstane ruimte was het echter Woudrichem dat via Bori Secreve in de 65ste minuut op 3-0 kwam. Het aanvallende voetbal betaalde zich nog wel enigszins uit voor Sleeuwijk, want Jesse Rombouts maakte in de 74ste minuut de 3-1. Toen Rick Naaijen in de 77ste minuut echter de 4-1 maakte was het gedaan met het verzet van de bezoekers.

Sleeuwijk blijft door de nederlaag hekkensluiter in de 2e klasse F. Komende zaterdag speelt het elftal van Van Pelt uit tegen Wilhelmina’26, de huidige nummer tien, in Wijk en Aalburg. Woudrichem staat door de overwinning negende. Komende zaterdag speelt Woudrichem uit tegen GJS, de huidige nummer drie, in Dalem.