Sleeuwijk wint eenvoudig van Haaften

9 oktober 2022 om 23:03 Voetbal

SLEEUWIJK Sleeuwijk heeft zaterdag vrij simpel met 2-0 gewonnen van Haaften. ,,We hebben eigenlijk weinig weggegeven vandaag’’, aldus Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt.

Sleeuwijk – Haaften 2-0

1-0 Boris Pijlman 20’

2-0 Jeffrey Molhoek 46’

Aan het begin van de eerste helft was Sleeuwijk heer en meester op het veld. Dit resulteerde in de 1-0 van Boris Pijlman in de twintigste minuut. ,,We lieten hierna een hoop kansen liggen om de score verder uit te breiden.’’ Tegen het einde van de eerste helft werd Haaften, vooral uit spelhervattingen gevaarlijker. Bij het rustsignaal stond het nog steeds 1-0.

Binnen een minuut van de spelhervatting verdubbelde Jeffrey Molhoek de score voor Sleeuwijk. In de 68ste minuut kreeg Haaften een strafschop, maar deze werd gekeerd door Sleeuwijk-doelman Stefan Lankhaar. ,,Hierna hebben wij niks meer weggegeven.’’

Door de overwinning is Sleeuwijk koploper in de 3e klasse E. Volgende week speelt de ploeg van Van Pelt uit tegen Dongen, de huidige nummer zeven.