SVS’65 kan geen vuist maken tegen Peursum

9 oktober 2022 om 23:16 Voetbal

SPIJK SVS’65 heeft zaterdag met 0-2 verloren van Peursum. ,,Peursum speelde ons vandaag goed weg met veel lange ballen’’, aldus SVS’65-trainer Menno Beusekamp.

SVS’65 - Peursum 0-2

Aan het begin van de wedstrijd ,,zat SVS’65 goed in het spelletje.’’ Dit veranderde toen de bezoekers in de 35ste minuut op 0-1 kwamen. Binnen drie minuten werd het ook nog 0-2 en de thuisploeg moest even van de schokken bekomen tot de tweede helft.

Na de pauze ging SVS’65 vol in de aanval, opzoek naar de aansluitingstreffer. Deze viel uiteindelijk niet, en bij een discutabel moment kregen veldspeler Toufik Amghar en wisselspeler Hicham Amghar ook nog een rode kaart.

SVS’65 staat door de nederlaag achtste in de 4e klasse E. Volgende week speelt het team van Beusekamp in de streekderby uit tegen koploper Herovina.