SVW verliest onnodig van Achilles’29

15 oktober 2022 om 22:15 Voetbal

GROESBEEK SVW heeft zaterdag met 2-1 verloren van Achilles’29. ,,Een onnodige nederlaag voor ons, tot de 75ste minuut ging alles goed’’, blikte SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek terug op de wedstrijd.

Achilles’29 – SVW 2-1

SVW had het eerste kwartier van de wedstrijd nodig om een goede draai te vinden. ,,Daarna waren wij de dominante ploeg.’’ In de 42ste minuut maakte Ahmed Kelifa de 0-1 voor de bezoekers.

In de tweede helft was er aanvankelijk niks aan de hand voor SVW. In de 75ste minuut ging het toch mis toen Achilles’29 de gelijkmaker maakte, door een fout achterin bij de bezoekers. Kort daarna werd het ook nog 2-1 voor de thuisploeg. In de slotfase kon SVW de gelijkmaker niet meer forceren.

Door de nederlaag staat SVW elfde in de 1e klasse D. Volgende week komt Achilles Veen op bezoek in de beker.