Vuren en MVV’58 delen de punten

17 oktober 2022 om 13:34 Voetbal

VUREN Vuren heeft zaterdag met 2-2-gelijkgespeeld tegen MVV’58 uit Meteren. ,,In de eerste helft hebben wij goed voetbal laten zien, in de tweede helft was het van ons wat minder’’, blikte Vuren-trainer Rick Kolff terug op de wedstrijd.

Vuren – MVV’58 2-2

Aan het begin van de wedstrijd was Vuren de betere ploeg. Björn Paul opende vervolgens ook de score voor de thuisploeg. Rond de 35ste minuut verdubbelde Michael Tahamata de voorsprong voor Vuren. De ruststand was daarom ook 2-0.

In de tweede helft veranderden de bezoekers van tactiek en het werd een fysiekere wedstrijd. In de 80ste minuut maakte MVV’58 de aansluitingstreffer. Vlak voor tijd kreeg Vuren-speler Mark Steenhuis een rode kaart en uit de actie daarna kwamen de bezoekers toch nog langszij.

Vuren staat door het gelijkspel twaalfde in de 3e klasse E. Dinsdag komt SSW op bezoek in de beker.