Ab Donker

Vuren verslaat SV BLC na late treffer Paul

9 oktober 2022 om 23:57 Voetbal

‘S-HERTOGENBOSCH Vuren heeft zaterdag met 0-1 gewonnen van SV BLC in ’s-Hertogenbosch. ,,Wij waren over de gehele wedstrijd de betere ploeg’’, blikte Vuren-trainer Rick Kolff terug op de wedstrijd.

SV BLC - Vuren 0-1

0-1 Brent Paul 80’

In het eerste halfuur van de wedstrijd had de thuisploeg weinig in te brengen, Vuren had de touwtjes stevig in handen. Michael Tahamata en Brent Paul waren een paar keer gevaarlijk dichtbij de openingstreffer. Na 45 minuten spelen stond het echter nog altijd 0-0.

Na de pauze had Vuren wat meer moeite met de thuisploeg. De meeste kansen in de tweede helft waren dan ook voor SV BLC. De thuisploeg kwam echter ook niet tot scoren. Uiteindelijk was het Paul die, in de 80ste minuut, de verlossende 0-1 maakte.

Door de overwinning staat Vuren tiende in de 3e klasse E. Volgende week komt MVV’58, de huidige nummer negen, uit Meteren op bezoek.