Archief BDU Media

SVW verliest ook van Bennekom

29 oktober 2022 om 18:04 Voetbal

GORINCHEM SVW heeft zaterdag met 0-2 verloren van Bennekom. ,,Wij deden vandaag niks onder voor de bezoekers, we verliezen uiteindelijk op details’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek.

SVW – Bennekom 0-2

Aan het begin van de wedstrijd waren de ploegen in evenwicht. Er waren weinig kansen en het was meer ,,aftasten.’’ In de 32ste minuut kwam Bennekom op 0-1 door een ongelukkig eigen doelpunt van Claudio Nzita. Vlak voor het rustsignaal kregen de bezoekers ook nog een strafschop, SVW-doelman Lex Kramers hield deze tegen waardoor de ruststand 0-1 was.

In de tweede helft begon de thuisploeg steeds beter in de wedstrijd te komen, en er kwamen een aantal kansen voor SVW. Uiteindelijk lukte het niet om de gelijkmaker te maken en in de 86ste minuut besliste Bennekom de wedstrijd, door de 0-2 te maken.

SVW staat door de nederlaag elfde in de 1e klasse D. Volgende week speelt SVW uit tegen Almkerk, de huidige nummer acht.