Afbeelding
Jan Noorlandt

Tiental GJS wint streekduel van Woudrichem door sterke eerste helft

29 oktober 2022 om 20:51 Voetbal

WOUDRICHEM GJS heeft zaterdag met 1-3 gewonnen van Woudrichem. ,,We speelden een hele goede eerste helft, daarom winnen wij vandaag terecht’’, aldus GJS-trainer Marten Boverhof. ,,Een terechte uitslag, wij liepen erbij en keken ernaar’’, blikte Woudrichem-trainer Gerrie Schaap terug.

Woudrichem – GJS 1-3

0-1 Björn Barten 16’

0-2 Björn Barten 19’

0-3 Rob van den Boom 40’

1-3 Youri Duyzer 80’

GJS begon uitstekend aan de wedstrijd. In de 16e minuut opende Björn Barten de score en nog geen drie minuten later maakte hij ook de 0-2. Hierna kregen de bezoekers nog een flink aantal kansen en vlak voor het rustsignaal werd het ook nog 0-3 door Rob van den Boom.

In de tweede helft kwam de thuisploeg iets beter in de wedstrijd. Dit werd versterkt toen Barten in de 73ste minuut een rode kaart kreeg, waardoor GJS met tien man verder moest. Youri Duyzer maakte zeven minuten later nog de 1-3, maar die kwam te laat voor Woudrichem om het tij nog te keren.

Door de nederlaag staat Woudrichem twaalfde in de 2e klasse H. Volgende week speelt de ploeg van Schaap uit tegen Wilhelmina’26, de huidige nummer elf, in Wijk en Aalburg. GJS staat door de overwinning tiende. Volgende week komt Altena, de huidige nummer veertien, op bezoek. 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie