Theo Bos

Unitas wint knap avondwedstrijd van TOGB

29 oktober 2022 om 23:16 Voetbal

GORINCHEM Unitas heeft zaterdagavond met 2-1 gewonnen van TOGB uit Berkel en Rodenrijs. ,,Een wedstrijd met twee gezichten, we hebben goede aanvallen laten zien, maar hadden ook onze mindere momenten’’, aldus Unitas-trainer Hans de Jong.

Unitas – TOGB 2-1

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd. In de 17e minuut zorgde Robert Mutzers voor de 1-0. Hierna volgde een wat mindere fase van Unitas waarin de bezoekers, in de 35ste minuut, langszij kwamen. Bij het rustsignaal waren de teams nog steeds in evenwicht.

Aan het begin van de tweede helft kwam Unitas, wederom door een treffer van Mutzers, op 2-1. ,,Daarna werd het een onrustige wedstrijd, waar ook genoeg kansen voor ons waren.’’ Toen de kruitdampen eenmaal waren opgetrokken was het nog steeds 2-1 voor Unitas, waardoor de drie punten in Gorinchem bleven.

Door de overwinning staat Unitas derde in de Derde Divise B. Volgende week speelt de ploeg van De Jong uit tegen VVSB, de huidige nummer twee, in Noordwijkerhout.