Gehavend Sleeuwijk verliest in slotfase van GDC

13 november 2022 om 00:53 Voetbal

SLEEUWIJK Sleeuwijk heeft zaterdag met 3-4 verloren van GDC uit Eethen. Sleeuwijk miste een flink aantal basisspelers, waardoor er veel jeugdspelers waren opgesteld. ,,Na onze voorsprong in de eerste helft was de tweede helft voor ons vooral overleven’’, aldus Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt.

Sleeuwijk – GDC 3-4

Sleeuwijk begon sterk aan het duel. In de 19e minuut opende Frank ter Schiphorst de score voor de thuisploeg. Tien minuten later maakte diezelfde Ter Schiphorst uit een strafschop de 2-0, dit was tevens de ruststand.

Aan het begin van de tweede helft maakte GDC de 2-1. Jesse van der Meijden zorgde ervoor dat het gat toch weer 2 werd in het voordeel van de thuisploeg. In de 70ste minuut werd het 3-2 en in de 88ste minuut werd het ook nog 3-3. Het fiasco was compleet voor Sleeuwijk toen GDC in de 92ste minuut op 3-4 kwam.

Sleeuwijk staat door de nederlaag tweede in de 3e klasse E. Volgende week speelt het team van Van Pelt uit tegen SV BLC, de huidige nummer elf.