Woudrichem en EBOH delen de punten

19 november 2022 om 18:04 Voetbal

WOUDRICHEM Woudrichem heeft zaterdag knap met 1-1-gelijkgespeeld tegen EBOH uit Dordrecht. ,,Een punt met een plusje erboven voor ons, een geweldige teamprestatie’’, aldus Woudrichem-trainer Gerrie Schaap.

Woudrichem – EBOH 1-1

Woudrichem begon goed aan de wedstrijd, al in de negende minuut werkte EBOH-speler Ronan van Weelden de bal in het eigen doel. Tien minuten later kwamen de bezoekers wel weer langszij door een treffer van Robin Matena. Tot het rustsignaal werd er vervolgens niet meer gescoord.

In de tweede helft waren de meeste kansen voor Woudrichem, maar ook EBOH was af en toe gevaarlijk. Er waren kansen over en weer, maar uiteindelijk bleef het bij 1-1.

Door het gelijkspel staat Woudrichem elfde in de 2e klasse H. Volgende week speelt de ploeg van Schaap uit tegen Heukelum, de huidige nummer veertien.