Ab Donker

Kozakken Boys en TEC delen de punten

29 oktober 2022 om 21:01 Voetbal

TIEL Kozakken Boys heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld uit tegen TEC in Tiel. ,,Een dubbel gevoel, we doen onszelf tekort in de eerste helft maar in de tweede helft had het ook de andere kant op kunnen vallen’’, aldus Kozakken Boys-trainer Scott Calderwood.

TEC - Kozakken Boys 1-1

0-1 Fabian Lauro Korporaal 21’

1-1 Daan Blij 54’

In de eerste helft waren de bezoekers de betere ploeg. Het betere spel resulteerde daarom ook in de 0-1 van Fabian Lauro Korporaal, in de 21ste minuut. Hierna waren er nog een aantal kansen voor Kozakken Boys om de score uit te breiden, maar bij het rustsignaal was het nog altijd 0-1.

Na de pauze kwam TEC wat beter uit de kleedkamers. In de 54ste minuut maakte Daan Blij de 1-1, en het leek de verkeerde kant op te gaan voor de bezoekers. ,,We verdedigden deze wedstrijd echter wel goed en daardoor bleef het 1-1.’’

Door het gelijkspel staat Kozakken Boys twaalfde in de Tweede Divisie. Volgende week komt Rijnsburgse Boys, de huidige nummer zeven, op bezoek.