Afbeelding
JAN NOORLANDT

GJS in tweede helft langs tiental Heukelum

19 november 2022 om 21:20 Voetbal

DALEM GJS heeft zaterdag met 4-1 gewonnen van Hekkensluiter Heukelum. ,,Vorige week speelden wij een goede wedstrijd en verloren we, vandaag speelden wij een iets mindere wedstrijd en nu winnen we. Het is lastig om te kiezen wat nou fijner is, maar drie punten zijn dan toch wel doorslaggevend’’, aldus GJS-trainer Marten Boverhof.

GJS – Heukelum 4-1

GJS begon uitstekend aan de wedstrijd. Binnen een kwartier maakte Sjors Hendriks de 1-0 voor de thuisploeg. De voorsprong was maar van korte duur, want binnen twee minuten stond de gelijkmaker alweer op het scorebord. Tot het rustsignaal werd er niet meer gescoord.

In de tweede helft kwam GJS wat beter uit de kleedkamers. ,,We hebben niks meer weggegeven.’’ De thuisploeg kreeg na een tijdje een strafschop toegekend, na een overtreding. Quincy Bartens schoot deze raak waardoor het 2-1 werd. Uit de ontstane commotie rondom de strafschop kreeg een speler van Heukelum ook nog een rode kaart. Rob van den Boom besliste de wedstrijd uiteindelijk door de 3-1 en 4-1 te maken.

Door de overwinning staat GJS achtste in de 2e klasse H. Volgende week speelt GJS uit tegen Streefkerk, de huidige nummer negen.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie