Gemeente Amersfoort

Vuren verliest doelpuntrijke wedstrijd van Sparta’30

21 november 2022 om 12:51 Voetbal

VUREN Vuren heeft zaterdag met 3-4 verloren van Sparta’30 uit Andel. ,,Voor de neutrale toeschouwer was dit een mooie pot, maar wij verliezen de wedstrijd vandaag door dode spelmomenten’’, blikte Vuren-trainer Rick Kolff terug op de wedstrijd.

Vuren – Sparta’30 3-4

De thuisploeg begon flitsend aan de wedstrijd, binnen vier minuten maakte Björn Paul de 1-0. Heel lang kon Vuren niet genieten van de voorsprong, want in de 10e minuut werd het alweer 1-1. Vijf minuten later werd het zelfs 1-2 voor Sparta’30. In de 20ste minuut maakte Brent Paul de gelijkmaker. Vlak voor de pauze werd het 2-3.

In de tweede helft ging Vuren opzoek naar de gelijkmaker. Tygo van Markus maakte die uiteindelijk in de 72ste minuut. De punten gingen uiteindelijk mee naar Andel, want in de 78ste minuut werd het 3-4.

Door de nederlaag staat Vuren twaalfde in de 3e klasse E. Volgende week speelt Vuren uit tegen GVV’63 in Gameren.