Gemeente Amersfoort

GJS toont veerkracht en deelt punten met Alblasserdam

3 december 2022 om 21:10 Voetbal

DALEM GJS heeft zaterdag met 2-2 gelijkgespeeld tegen Alblasserdam. ,,Onze start was GJS-onwaardig, ik ben wel tevreden met hoe we met de teleurstelling zijn omgegaan’’, blikte GJS-trainer Marten Boverhof terug op de wedstrijd.

GJS – Alblasserdam 2-2

De thuisploeg begon erg zwak aan de wedstrijd. Binnen vijftien minuten stond het al 0-2 voor de bezoekers. Na de 0-2 nam GJS echter het initiatief over van Alblasserdam, en er volgden een paar grote kansen. Desalniettemin was de ruststand 0-2.

In de tweede helft bleef GJS de bezoekers terugdringen. ,,Wij hebben na de pauze volledig gedomineerd.’’ In de 85ste minuut maakte Sjors Hendriks de aansluitingstreffer, en vijf minuten later maakte diezelfde Hendriks ook de gelijkmaker.

Door het gelijkspel staat GJS zesde in de 2e klasse H. Volgende week speelt GJS uit tegen Schelluinen, de huidige nummer elf.