GJS boekt zakelijke overwinning op Altena

5 november 2022 om 20:57 Voetbal

DALEM GJS heeft zaterdag met 3-0 eenvoudig gewonnen van Altena. ,,Ik heb vandaag een hoop positieve dingen gezien’’, aldus GJS-trainer Marten Boverhof.

GJS – Altena 3-0

1-0 Rob van den Boom 15’

2-0 Rob van den Boom 20’

3-0 Guus Houdkamp 50’

GJS begon uitstekend aan het duel. In de 15e minuut zorgde Rob van den Boom voor de openingstreffer. Vijf minuten later maakte Van den Boom er ook 2-0 van. ,,We verzuimden hierna om de score nog verder uit te breiden.’’ De ruststand was daarom ook 2-0.

In de tweede helft bleef GJS de dominante ploeg en in de 50ste minuut maakte Guus Houdkamp de 3-0 voor de thuisploeg. Het verzet van Altena leek hiermee definitief gebroken en de wedstrijd werd rustig uitgespeeld.

GJS staat door de overwinning zesde in de 2e klasse H. Volgende week speelt GJS uit tegen EBOH ,de huidige nummer twee, in Dordrecht.