Jeroen van der Veer

Woudrichem verliest in slotfase van Streefkerk

4 december 2022 om 09:26 Voetbal

WOUDRICHEM Woudrichem heeft zaterdag met 3-4 verloren van Streefkerk. ,,Het sinterklaascadeau ging aan onze neus voorbij’’, blikte Woudrichem-trainer Gerrie Schaap terug op de wedstrijd.

3-4 Andy van Vugt 94’

In de eerste helft had Woudrichem aanvankelijk de overhand. Streefkerk opende wel in de 6e minuut de score. Rick Naaijen zorgde in de 13e minuut alweer voor de gelijkmaker. In de 32ste minuut benutte Danny Schaap een strafschop, waardoor het 2-1 werd. Vlak voor het rustsignaal kwamen de bezoekers weer langszij.

Na de pauze kreeg de thuisploeg het lastiger met de bezoekers, dessalniettemin maakte Naaijen in de 68ste minuut de 3-2. Vlak voor tijd ging het toch nog fout voor Woudrichem, Streefkerk scoorde twee keer, waardoor de drie punten met de bezoekers meegingen.

Door de nederlaag staat Woudrichem dertiende in de 2e klasse H. Volgende week speel Woudrichem uit tegen Alblasserdam, de huidige nummer vier.