SVW sluit eerste helft van het seizoen af met nederlaag

10 december 2022 om 20:52 Voetbal

GORINCHEM SVW heeft zaterdag met 1-4 verloren van DZC’68 uit Doetinchem. ,,We hebben verloren van een zeer effectieve ploeg vandaag’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek.

SVW - DZC’68 1-4

Al vrij snel keek de thuisploeg tegen een achterstand aan. In de 11e minuut werd het namelijk 0-1. Heel lang duurde de voorsprong voor DZC’68 echter niet want in de 13e minuut maakte Hicham Farhou gelijk uit een strafschop. In de 30ste minuut kregen de bezoekers ook een strafschop, deze werd benut waardoor het 1-2 werd. Vlak voor het einde van de eerste helft werd het ook nog 1-3.

In de tweede helft waren er kansen voor beide teams om de score uit te breiden. De grootste kans voor SVW was van Naser el Mousati. Toen DZC’68 rond de 70ste minuut de 1-4 maakte was de wedstrijd beslist.

Door de nederlaag staat SVW tiende in de 1e klasse D. Voor de ploeg van Sleeuwenhoek is het nu winterstop. Zaterdag 21 januari 2023 komt koploper Scherpenzeel op bezoek.