Gemeente Amersfoort

Schelluinen heeft aan een helft genoeg tegen Altena

26 februari 2023 om 15:57 Voetbal

SCHELLUINEN Schelluinen heeft zaterdag met 3-1 gewonnen van Altena. ,,Na de eerste helft was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld’’, blikte Schelluinen-trainer Richard van Gils terug op de wedstrijd.

Schelluinen - Altena 3-1

In de eerste minuut ging het meteen fout voor de bezoekers. Kenny Lagendijk maakte de 1-0 nadat Schelluinen een indirecte vrije trap kreeg. Jordi de Groot maakte vervolgens de 2-0 voor de thuisploeg. Tegen het einde van de eerste helft zorgde Fadelme Elongo ook nog voor de 3-0-ruststand.

Na de pauze kreeg Schelluinen genoeg kansen om de score verder uit te breiden. Desalniettemin kwamen de bezoekers op 3-1, waardoor ze wat hoop kregen. Deze hoop was echter onterecht, want het bleef bij 3-1.

Door de overwinning staat Schelluinen elfde in de 2e klasse H. Volgende week komt Streefkerk, de huidige nummer zeven, op bezoek.