Gemeente Amersfoort

EBOH verslaat tiental Schelluinen

25 september 2022 om 00:21 Voetbal

DORDRECHT Schelluinen heeft zaterdag met 4-1 verloren van EBOH in Dordrecht. ,,Nadat wij een rode kaart kregen was de wedstrijd gespeeld’’, aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils.

EBOH – Schelluinen 4-1

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd, binnen vijf minuten stond het 1-0. Lang kon EBOH niet genieten van de voorsprong want nog geen vijf minuten later trok Diego Kemp de stand weer gelijk. EBOH kwam na ongeveer een half uur weer op voorsprong. Bij het rustsignaal stond het 2-1.

In de tweede helft bleef het spel gelijkwaardig tot EBOH in de 60ste minuut een strafschop kreeg. Deze werd benut waardoor het 3-1 werd. Tot overmaat van ramp kreeg Pascal van Delden vrijwel meteen daarna zijn tweede gele kaart, waardoor Schelluinen met nog maar tien man kwam te staan. ,,Daarna was het vooral schade beperken voor ons.’’ Tegen het einde van de wedstrijd werd het ook nog 4-1.

Door de nederlaag staat Schelluinen dertiende in de 2e klasse H. Volgende week komt Heukelum, de huidige nummer twaalf, op bezoek.