Afbeelding
ZHZ Actueel

Auto’s botsen op Kleine Haarsekade in Gorinchem

Ongeval

[GORINCHEM] Op de Kleine Haarsekade in Gorinchem vond dinsdag 25 februari een aanrijding plaats. Een auto rijdend op de Kleine Haarsekade botste in de zijkant van een auto die vanaf rechts de Haarsekade op kwam rijden. Dit gebeurde omstreeks 08.55 uur ter hoogte van de kruising met het Meutepad. Politie en een ambulance waren snel ter plaatse. Eén vrouw is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zorgde voor verdere afhandeling van het ongeval. Een bergingsbedrijf haalde de beschadigde voertuigen op.  


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie