Afbeelding
Hannie Visser-Kieboom

Speciale bijlage over Germa van den Boom verspreid in Nieuwendijk

27 oktober 2022 om 16:03 Overig Vermissing Germa van den Boom

GORINCHEM Deze week verscheen bij de Stad Gorinchem een speciale bijlage over de vermissing van Germa van den Boom, die ook in Nieuwendijk huis aan huis verspreid is.  Door het uitloven van 250.000 euro voor de gouden tip door de Peter R. de Vries Foundation is een nieuwe zoektocht gestart om Germa te vinden. De komende maanden brengen de journalisten Alex Monster en Hannie Visser-Kieboom een serie verhalen over haar vermissing, Germa wordt al 38 jaar vermist.

De gouden tip die leidt tot de vondst van Germa moet voor 20 april 2023 zijn binnengekomen bij de Foundation om aanspraak te kunnen maken op dit geldbedrag. In één van de laatste interviews die Peter R. de Vries voor zijn overlijden in 2021 gaf, vertelde hij ook de verdwijning van Germa van den Boom heel graag te willen oplossen. De uitzending die hij in 2007 over haar verdwijning had gemaakt bracht veel teweeg, maar Germa werd helaas niet gevonden. Deze zaak heeft hem - in de 15 jaar die daar op volgde - nooit losgelaten, net zoals de familie het ook nooit zal kunnen loslaten. Om deze reden doet de Peter R. de Vries Foundation een ultieme poging om Germa thuis te brengen door het uitloven van een kwart miljoen euro voor de gouden tip. .

Naast het huis-aan-huis verspreiden van de speciale bijlage in Nieuwendijk is deze ook verkrijgbaar bij de COOP supermarkt in het winkelcentrum. Conny en Henk Langerak- van den Boom waren zaterdagmorgen ook in het winkelcentrum in Nieuwendijk om aandacht te vragen voor de zoektocht naar Germa, die begon op 28 juli 1984 na een avondje stappen in Gorinchem. Op de voorpagina van de bijlage staat de poster van Germa, deze kan ook gebruikt worden om op het raam te plakken om zo aandacht te vragen voor haar vermissing. 

Meer informatie over Germa van den Boom en de exacte voorwaarden die zijn verbonden aan uitloving van deze beloning zijn te vinden op www.peterrdevries.nl Tips over Germa: tip@peterrdevries.nl Wie meer wil vertellen over Germa kan ook contact opnemen met de journalisten Alex Monster en Hannie Visser-Kieboom via a.monster@bdu.nl of h.visser@bdu.nl

Meer weten? Lees dan ons complete dossier met al het nieuws en de achtergronden over de vermissing van Germa van den Boom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie