Afbeelding
FERRY VERHEIJ

Festivalzomer IFFG gestart met geslaagde zwoele zomeravonden

13 juli 2021 om 18:54 Film

GORINCHEM vrijdagavond 9 juli startte het Internationaal Film Festival Gorinchem (IFFG) het zomerseizoen met de Italiaanse film Sette Giorni. Het was de eerste buitenbiosavond in de Lingewijk in Gorinchem. Tegen alle voorspellingen in bleef het droog en werden het twee zwoele zomeravonden. Dit gold ook voor de zaterdagavond, het was even spannend toen het vlak voor aanvang leek te gaan onweren en regenen. De organisatie haalde opgelucht adem toen dit langs Gorinchem trok. De bezoekers genoten, onder het genot van een drankje en punt zakje frites van de SnackCar, van de ijzersterke film Captain Fantastic.

Bij beide avonden kwamen de biosbezoekers met eigen stoel, kussens of kleden en hadden ze alle ruimte om plaats te nemen onder de sterrenhemel. De bezoekers reageerden weer enthousiast over de films op het grote doek, het blijft toch een unieke ervaring. 

Het IFFG heeft deze zomer nog veel meer buitenbios avonden op het programma staan. Dus deze gemist? Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juli zetten ze de bios weer op, dit keer bij het Natuurcentrum in het Gijs van Andelpark. Meer info en tickets via www.iffg.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie