Afbeelding
Ilhan Tekir

Atelier Gorinchem organiseert stadswandeling/kunstdialoog door de Bovenstad

9 juli 2021 om 12:30 Kunst

GORINCHEM Als alternatief voor de fysieke bijeenkomsten in een zaal of buurthuis met mooie gesprekken over kunst en alles wat dat losmaakt zijn de deelnemers aan de Kunstdialoog van Atelier Gorinchem sinds juni weer aan het wandelen door de wijken van Gorinchem.

,,Wandel ook mee met de Kunstdialoog door steeds weer een ander verrassend deel van Gorinchem. Soms door een deel van de oude vesting, andere keren door een van de nieuwere delen. Samen kijken naar en praten we over kunst in de buitenruimte, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger.”

Op woensdag 14 juli van 10.00 tot 11.30 is de vierde keer dit jaar dat de deelnemers elkaar op deze manier ontmoeten. De wandeling gaat door de Bovenstad. Gestart wordt met een kopje koffie bij de Mall, Burgstraat 21 in Gorinchem. De wandeling zelf duurt ongeveer een uur.

Voor aanmelden en meer informatie over de stadswandeling gecombineerd met de Kunstdialoog bel (06-55962895) of mail (info@ateliergorinchem.nl)  Marleen van Zwienen van www.ateliergorinchem.nl

Er kunnen maximaal 10 personen meewandelen.

Atelier Gorinchem organiseert sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. 

Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie