De zon breek door
De zon breek door Hans van der Vloed

Hans van der Vloed in Galerie Kunst bij Karel

10 februari 2022 om 18:34 Kunst

GORINCHEM In Galerie Kunst bij Karel aan de Langendijk 88 in Gorinchem is in februari 2022 Rotterdammer Hans van der Vloed ‘kunstenaar van de maand’. Toen hij zich tien jaar geleden volledig aan de schilderkunst kon wijden, ging een langgekoesterde wens in vervulling!

In het werk van Hans staat de natuur centraal. Daarbij geïnspireerd door het de rivieren landschap in al zijn gedaanten, het prachtige spel van zon, wind, golven en helmgras aan onze Zeeuwse kusten en de veelzijdigheid van de Franse landschappen.

Bij zijn ontdekkingsreis bij het op het doek vereeuwigen van wat hij waarneemt werd hij begeleid door bekende kunstenaars als Jean-Paul van Boxtel, Anne Tjitske Salverda, Karin Boers en Jan Pieter Foppen. In zijn werk is Hans’ diepe bewondering voor de Franse impressionisten terug te vinden door de keus van onderwerpen, het materiaalgebruik en zijn toets van schilderen.

Galerie Kunst bij Karel is geopend op vrijdag en zaterdag (11 – 17 uur) en de tweede en vierde zondag van de maand van 13 – 17 uur.

Duinpartij bij Westenschouwen
De Boompjesput
Avondstemming Zeepeduinen
advertentie
advertentie