Afbeelding
Oscar Arnold

Komende week in theater ‘t Pand: kleinkunst, cabaret, Theaterhuis Gorinchem en film

13 februari 2023 om 19:28 Podiumkunsten

GORINCHEM In theater ‘t Pand in Gorinchem staan komende week de volgende voorstellingen op het programma:

Amsterdams Kleinkunst Festival - Halve-finalistentournee

Vrijdag 17 februari, aanvang 20.30 uur. Inkom: €  11,00.
Het Amsterdams Kleinkunst Festival biedt kleinkunst- en cabarettalenten een intensief ontwikkelingstraject binnen de Nederlandse theaterwereld. Het AKF richt zich op de kleinkunst in de breedste zin van het woord. Er is ruimte voor cabaret, muziektheater, poëzie, spoken word en het Nederlandstalige theaterlied. Dat het festival een succesvolle kweekvijver is bewijzen de volgende namen: onder meer Claudia de Breij, Van der Laan & Woe, Lonneke Dort, Yentl en de Boer, Stefano Keizers, Daniëlle Schel, Glodi Lugungu en Rosa da Silva waren finalist tijdens eerdere edities.

Oscar Arnold - Onder anderen

Zaterdag 18 februari. Aanvang 20.30 uur. Inkom: € 11,00.

Sinds Holland’s Got Talent wordt deze voormalig kantoormedewerker steeds vaker op straat herkend. Maar wie is deze rare gast nou eigenlijk? Oscar Arnold komt uit Utrecht, droomt over Utrecht en woont in Utrecht o.a. Maar daar gaat zijn show helemaal niet over. Oscar Arnold is een veelzijdige comedian en in zijn solo voorstelling “Onder anderen” laat hij dat o.a. zien aan de hand van acts verzorgd door Oscar, Arnold en anderen. Wees voorbereid, verwacht geen hippe comedian die high-fivet met publiek. Verwacht ... Oscar! Oscar Arnold volgde een opleiding aan de Konings Theater Academie, stond in de halve finale van het Leids Cabaret Festival 2016, is lid van de Knock Out Comedy Crew en was op televisie te zien op o.a. Holland’s Got Talent, HumorTV en 101 Comedy.

Theaterhuis Gorinchem met 8 Femmes
Zondag 19 februari. Aanvang 15.00 en 20.30 uur. Maandag 20 februari. Aanvang 20.30 uur. Inkom € 11,00.
THG speelt de komische detective ‘8 VROUWEN’, geïnspireerd op de Franse film ‘Huit Femmes’. Een hilarische whodunit waarin drama en komedie worden afgewisseld met muziek. In een ingesneeuwd familiehuis wordt de heer des huizes vermoord aangetroffen met een mes in zijn rug. Als blijkt dat de telefoonlijn is doorgesneden en de auto onklaar gemaakt is, kunnen de dames geen kant op. Langzaam slaat de schijnbare harmonie om in een grimmig slagveld waarbij niemand wordt ontzien. Ze raken verstrengeld in een intens en uitermate vrouwelijk spel rondom waarheid en leugen. Elk van de vrouwen blijkt een motief te hebben voor de moord.

Dinsdag filmdag
En natuurlijk iedere dinsdag film in t Pand, op de dinsdagmiddag het filmcafé en in de avond het filmhuis. Nu met extra groot filmdoek. Een kopje koffie wordt vers gezet, en de wijn zorgvuldig voor u ingekocht. De middagfilm start.om 14.00 uur, de avond om 20.15 uur. De entree is 9 euro incl. een kopje koffie of thee. Welke films er gedraaid worden kunt u terugvinden op theaterpand.nl

Theater ‘t Pand, Korenbeurs 3-5 Gorinchem. Tel: 0183 638044, theaterpand.nl.

Afbeelding
advertentie
advertentie