Lock, Stoch & Barrel
Lock, Stoch & Barrel Dennis van der Gaag

Komende week in theater ‘t Pand, met onder meer foyerconcert Lock, Stock and Barrel

24 januari 2023 om 21:38 Podiumkunsten

GORINCHEM De komende week zijn de volgende voorstellingen te zien in theater ‘t Pand Gorinchem.

Nilgün Yerli - Tinderella
Vrijdag 27 januari, aanvang 20.30 uur, inkom € 11.00.

Nilgun Yerli is weer terug in Nederland, in het Theater en vooral bij haar zelf. Sinds Carre 2005 is er veel gebeurd in het leven van NY en in de Wereld. Haar Ongewone Leven. Ze emigreert naar Istanbul, New York & London, nergens voelt ze zich zo thuis als in Amsterdam en komt weer terug…het liefst in het Theater. Inmiddels NY 50 jaar … Getrouwd, Moeder, Gescheiden, Werkeloos, Geen echtgenoot, geen baan, geen roots, niets dat verbindt… Wat doe je dan? 

In de voorstelling komen we uiteindelijk in dat gewone leven terecht, want daar is ALLES - je moet het alleen zien, léren zien.  

Marcel Harteveld – Voor de Bui Binnen

Zaterdag 28 januari , aanvang 20.30 uur, inkom € 11.00.

De huizenprijzen stijgen, de oceanen ook, de inflatie klotst tegen de plinten, oorlog barst los, ouderdom hakt er in, impotentie ligt op de loer, maar Marcel? Die is voor de bui binnen. In het oog van de storm erft hij een wasserette midden in de grote stad. Ondernemen in deze tijd is niet makkelijk maar hij weet één ding zeker, hij gaat het écht anders doen.  In dit muzikale cabaretspektakel probeert Marcel zijn nieuwe aanwinst overeind te houden, terwijl hij zelf al zijn vuile was buiten hangt.

Marcel Harteveld is al jaren vaste cabaretier bij Spijkers met Koppen. In het seizoen 2019-2022 tourde hij met zijn solodebuut “Weet ik veel”. Verder speelde hij in Danni Lowinski, Spangas, Flikken Maastricht EN Rotterdam, Soldaat van Oranje, Het A-Woord, en was hij kandidaat in De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Foyer Concert met Lock, Stock and Barrel

Zondag 29 januari, aanvang 15.00 uur, inkom: gratis.

Eindelijk weer eens een Foyer Concert. Deze keer met het Gorcumse Lock, Stock & Barrel, dat voor het eerst hun nieuwe programma speelt. Dit vrolijke trio maakt muziek die iedereen wel kent. Grote hits en guilty pleasures voornamelijk uit de 80’s en 90’s...maar dan op ‘eigenwijze’ wijze! Bettina, Ernst en Willem slagen erin om luisteraars te verrassen met hun eigenzinnige en soms hilarische arrangementen. De spontane vrolijkheid van zangeres Bettina, de ‘andere’ aanpak van gitarist Ernst en de swingende basis van contrabassist Willem zorgen voor een uniek geluid van dit akoestisch trio. Ook het erbij pakken van andere instrumenten en tweestemmige zang wordt niet geschuwd, ervaar het zelf.

Dinsdag filmdag: The West Side Story

Iedere dinsdag is filmdag in ‘t Pand, op de dinsdagmiddag het filmcafé en op de avond het filmhuis. Nu met extra groot filmdoek.

Een kopje koffie wordt vers gezet, en de wijn zorgvuldig voor u ingekocht. De middag film start.om 14.00 uur, de avond om 20.15 uur. De entree is 9 euro incl. een kopje koffie of thee. Welke films er gedraaid worden is te vinden op de website. 

De avondfilm is op deze dinsdag The West side story de remake van de film uit 1961. Onder regie van Steven Spielberg

Zestig jaar na dato keert Steven Spielberg met een fantastische cast terug naar het New York jaren vijftig voor zijn remake van de legendarische musical. De verboden liefde tussen Toni en María, de rivaliteit tussen de straatgangs de Jets en de Sharks spatten van het scherm.

Al tientallen jaren was het een droom van Spielberg; om dichtbij het boek blijvend en Steven Sondheims filmversie erend een eigen adaptatie te maken. Vlak voordat Sondheim stierf zei hij over Steven zijn remake; “He nailed it!”. Bijdragend aan dit succes is de topcast van o.a. Ansel Elgort (Tony), Rachel Zegler (María), Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo) en Mike Faist (Riff). Rachel bracht María eerder ten tonele, maar nog nooit eerder op filmdoek

Theater ‘t Pand, Korenbeurs 3-5 Gorinchem

Tel: 0183 638044, http://theaterpand.nl

Dinsdag 31 januari draait The West side story
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie