De veelzijdige rapper Willie Wartaal maakt onderdeel uit van De Jeugd Van Tegenwoordig
De veelzijdige rapper Willie Wartaal maakt onderdeel uit van De Jeugd Van Tegenwoordig Willie Wartaal

Willie Wartaal en Theaterhuis Gorinchem in theater ‘t Pand Gorinchem

6 februari 2023 om 19:28 Overig

GORINCHEM Komende week staan de volgende voorstellingen op het programma bij theater ‘t Pand:

Willie Wartaal - Moederdag

Zaterdag 11 februari, aanvang 20.30 uur. Inkom; €  11.00.

De veelzijdige rapper Willie Wartaal maakt onderdeel uit van De Jeugd Van Tegenwoordig, die doorbraken in 2005 met hun debuut single ‘Watskeburt?!’. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit het muzikale landschap. Naast rapper is Willie dj, presentator, acteur , songwriter én vader.Na 17 jaar alle festivals plat te hebben gespeeld, clubs, popzalen en stadions te hebben uitverkocht, duikt Willie Wartaal voor het eerst het theater in, met zijn eigen show ‘Moederdag’. Een programma gevuld met grappige en serieuze verhalen over zijn leven, muziek, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit gehaald heeft.

Theaterhuis Gorinchem met 8 Femmes

Zondag 12 februari, aanvang 15.00 uur en 20.30 uur. Inkom € 11.00
THG speelt de komische detective ‘8 vrouwen’, geïnspireerd op de Franse film ‘Huit Femmes’. Een hilarische whodunit waarin drama en komedie worden afgewisseld met muziek. In een ingesneeuwd familiehuis wordt de heer des huizes vermoord aangetroffen met een mes in zijn rug. Als blijkt dat de telefoonlijn is doorgesneden en de auto onklaar gemaakt is, kunnen de dames geen kant op. Langzaam slaat de schijnbare harmonie om in een grimmig slagveld waarbij niemand wordt ontzien. Ze raken verstrengeld in een intens en uitermate vrouwelijk spel rondom waarheid en leugen. Elk van de vrouwen blijkt een motief te hebben voor de moord.

Film
En natuurlijk iedere dinsdag film in ‘t Pand, op de dinsdagmiddag het filmcafé en op de avond het filmhuis. Nu met extra groot filmdoek. Een kopje koffie wordt vers gezet, en de wijn zorgvuldig voor u ingekocht. De middag film start.om 14.00 uur, de avond om 20.15 uur. De entree is 9 euro incl. een kopje koffie of thee. Welke films er gedraaid worden kunt u terug vinden op http://theaterpand.nl als u zich aanmeld voor de nieuwsbrief. Of laat u gewoon verrassen op de Dinsdag-filmdag

Theater ‘t Pand
Korenbeurs 3-5, Gorinchem
Tel: 0183 638044, http://theaterpand.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie