Stichting Jazz Hall'72 viert haar vijftig jarig bestaan met een zondagochtend concert in de Nieuwe Doelen
Stichting Jazz Hall'72 viert haar vijftig jarig bestaan met een zondagochtend concert in de Nieuwe Doelen Vestingjazz Gorinchem

Jazz Hall ‘72 viert gouden feestje met zondagochtendconcert

19 februari 2022 om 11:34 Muziek

GORINCHEM Ter gelegenheid van haar 50 jarig bestaan heeft Jazz Hall ‘72 op 20 februari om 11.30 uur een concert in de Nieuwe Doelen georganiseerd. De Louis Armstrong Celebration Band zal dit concert verzorgen.

Trompettist & zanger Michael Varekamp is tien jaar als ‘ie een plaat vindt in de platenkast van zijn vader: The Townhall Concert van Louis Armstrong. Hij zet ‘m op en was direct verkocht. Tien jaar later reist hij de wereld over als jazztrompettist en Louis Armstrong kenner. Samen met pianist Harry Kanters besluit hij een band op te richten die de muziek van Louis klassiek benadert: de ‘Louis Armstrong Celebration Band’. Deze band speelt in de klassieke ‘All Star’ bezetting van Louis en legt zich toe op het repertoire dat Uncle Satchmo speelde in de jaren ‘40 en ‘50.Bezetting: Michael Varekamp trompet en vocal; Harry Kanters piano; Harry Emmery bas en de Gorcummer Erik Kooger drums.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie