Afbeelding
Falcon Town J.B

Falcon Town Jazz Band speelt bij Jazz Hall ’72

16 februari 2023 om 20:46 Muziek

GORINCHEM De Falcon Town Jazz Band treedt 27 februari bij Jazzhall72 op in het SVW gebouw aan de Kleine Schelluinsekade. De entree is elf euro; donateurs betalen 8,50 euro. Het concert is van 11.30-13.30 uur.

De Falcon Town Jazz Band komt uit de regio Eindhoven en is een orkest dat inmiddels meer dan 25 jaar bestaat. De bandleden maken op een enthousiaste manier jazzmuziek. Elke liefhebber van ‘Dixieland Jazz’ komt aan zijn trekken. De hoofdmoot van het repertoire bestaat uit nummers uit de twintiger en dertiger jaren van de vorige eeuw, maar ook nummers van vóór en ná genoemde periode komen regelmatig aan bod.

De bandleden, die in het verleden deel hebben uitgemaakt van vele bands en orkesten, hebben al hun muzikale kunnen in de Falcon Town Jazz Band samengebracht en kunnen bogen op een gezamenlijke muzikale ervaring van vele eeuwen. De bandleden doen er alles aan hun liefde en enthousiasme voor de jazz-oude-stijl op een ongedwongen manier naar het publiek uit te stralen.  De muziekstijl van de band kan het best worden gekarakteriseerd als gemakkelijk in het gehoor liggende swingende, instrumentale en vocale ‘Dixieland Jazz Muziek’ die bij het publiek uitstekend aanslaat.

De Falcon Town Jazz Band treedt op in de volgende bezetting: Henk van de Ven – klarinet; Eric Tuytschaver – trompet, bügel, zang; Gerrit Koppert – trombone; Ad van Mensvoort – bas; Eddy van Mensvoort – slagwerk. Kaarten zijn vanaf 11:00 uur aan de zaal verkrijgbaar. Voor overige informatie www.jazzhall72.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie