Een zomerse kunstdialoog rondom een kunstwerk van Marcus Ravenswaay
Een zomerse kunstdialoog rondom een kunstwerk van Marcus Ravenswaay GP-buro

Stadswandeling met Kunstdialoog

Overig

GORINCHEM Atelier Gorinchem gaat woensdagmorgen 26 januari weer wandelen. Met de Kunstdialoog wandel je door steeds weer een ander verrassend deel van Gorinchem. Samen kijken en praten we over kunst in de buitenruimte, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger.

Op woensdag van 10.00 tot 11.30 is de eerste keer dit jaar om elkaar op deze manier te ontmoeten. De wandeling met kopje koffie start op bij de Grote Kerk, tegenover de oude V&D aan de Krijtstraat in Gorinchem. Vanaf hier wandel je door de historische binnenstad en gaat op zoek naar kunst en geschiedenis van Gorinchem. Voor aanmelden en meer informatie over de stadswandeling gecombineerd met de Kunstdialoog bel (06 55962895) of mail (info@ateliergorinchem.nl ) Marleen van Zwienen van www.ateliergorinchem.nl  Er kunnen maximaal 10 personen meewandelen.

Atelier Gorinchem organiseert sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken. Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie