Afbeelding

Waterpolokeepster Lisa Schep verkozen tot speelster van het jaar.

2 juni 2022 om 21:43 Overig Deel je nieuws

De 17-jarige Lisa Schep is door de waterpolo leden van de LINGE/PCG verkozen tot speelster van het seizoen 2021-2022.

Het is al jaren een traditie dat er na de competitie een OnderLingeToernooi wordt gehouden waarin de speelster/ speler van het afgelopen seizoen bekend wordt gemaakt, nadat de waterpololeden hiervoor hun stem hebben uitgebracht.

 

De vorige 2 edities konden i.v.m. Corona geen doorgang vinden.

 

Lisa viel niet alleen deze prijs ten deel, ook werd ze ondanks haar 17 jaar de minst gepasseerde keepster bij de senioren, zij verdedigd in het 2e dames waterpoloteam het doel en is ook al regelmatig te vinden in het doel bij dames 1.

Vera Schep (c meisjes) was de minst gepasseerde keepster bij de jeugdteams.

 

De meeste doelpunten dit seizoen werden gemaakt bij de jeugd door Renée Plenter (c meisjes), Oscar Visser (heren 1) deed dat bij de senioren.

Merel van der Veen (dames 1) veroverde de “houthakkers” trofee omdat zij de meeste uitsluitingen had gemaakt tijdens de wedstrijden.

 

Nadat de jongste jeugd met hun ouders onderling een toernooi hadden gespeeld was het daarna de beurt aan de oudere jeugd en senioren. In 5 gemixte teams mochten ze in een toernooi nog één x de strijd met elkaar aangaan. Ondanks dat het geen officiële wedstrijden waren was het fanatisme tussen de waterpoloërs er niet minder om. 

advertentie
advertentie