Christian van Eijkelenburg met Drift
Christian van Eijkelenburg met Drift Christian van Eijkelenburg

Verfrissend, absurdistisch cabaretspektakel in theater ‘t Pand Gorinchem

4 november 2022 om 20:39 Podiumkunsten

GORINCHEM In theater ‘t Pand staan komende week de volgende voorstellingen op het programma:

Christian van Eijkelenburg met Drift

Vrijdag 11 november, aanvang 20.30 uur. Inkom € 11.00.

Christian maakte ruim zes jaar onderdeel uit van cabaretduo De Fransse Eijkel. De pers omschreef hun voorstellingen als ‘’fysiek, eigentijds en origineel’’. Na mooie successen te hebben geboekt, zoals het veroveren van de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, werd het voor Christian tijd om toe te geven aan zijn eigen innerlijke driften. Daarom bestormt hij dit seizoen de theaters met zijn eerste soloprogramma ‘Drift’.

‘Drift’ is een verfrissend, absurdistisch cabaretspektakel over het (niet) toegeven aan menselijke driften. Ga op ongedwongen wijze de confrontatie aan met je innerlijke ikje en verlaat de zaal vervolgens in een staat van ongekende extase. Een muziektheater-avond waarin eigenzinnige verhalen worden gemixt met elektronische beats, kleurrijke visuele droombeelden, filosofische uitbarstingen en theatrale driftbuien. ‘Drift’ is de theatertrip die je móét beleven. 

De voorstelling van Edson de Graca op zaterdag 12 november is afgelast.

Film op dinsdag

Iedere dinsdag is er film in ‘t Pand. Op de dinsdagmiddag het filmcafé en in de avond het filmhuis. Nu met extra groot filmdoek.

Een kopje koffie wordt vers gezet, en de wijn zorgvuldig voor het publiek ingekocht. De middagfilm start.om 14.00 uur, de avondfilm om 20.15 uur. De entree is 9 euro incl. een kopje koffie of thee. Welke films er gedraaid worden is terug vinden op de website http://theaterpand.nl ,,Of laat u gewoon verrassen op de Dinsdag-filmdag.”

Theater ‘t Pand

Korenbeurs 3-5

4201 XD Gorinchem

Tel: 0183 638044

advertentie
advertentie