Afbeelding
Germa van den Boom

Vermissing Germa van den Boom wekelijks in Stad Gorinchem

6 februari 2023 om 16:47 Overig Nieuws uit de regio Vermissing Germa van den Boom

NIEUWENDIJK De Peter R. de Vries Foundation, het cold caseteam en De Stad Gorinchem doen een nieuwe inspanning om Germa van den Boom thuis te brengen. De komende tien weken staat de vermissing van de Nieuwendijkse volop in de belangstelling. In De Stad Gorinchem is vandaag een speciale bijlage over Germa van den Boom opgenomen. 

In de bijlage vertelt televisiejournalist Kees van der Spek over zijn link met de vermiste Nieuwendijkse. Ook wordt de zaak uitgebeeld in stripvorm. De bijlage wordt huis-aan-huis verspreid in Gorinchem, Nieuwendijk en omliggende plaatsen. De komende weken publiceren we interviews met familieleden, dorpelingen, speurende vrijwilligers, vriendinnen, een oud-werkgever en predikanten. Deze artikelen komen iedere zaterdag online op www.destadgorinchem.nl en publiceren we ook in de krant. In Nieuwendijk worden de komende tien weken 250 exemplaren van De Stad Gorinchem.nl neergelegd bij de COOP aan de Rijksweg 118 d.


250 TIPS De voorbije drie maanden zijn al ca. 250 tips bij de Peter R. de Vries Foundation binnengekomen. Kelly de Vries, directeur van de foundation: ,,Ongeveer tien procent van alle tips bevat nieuwe informatie. Daar kan het cold caseteam mee verder. Wij hopen dat iedereen die iets weet, of iets denkt te weten of zelfs misschien twijfelt of het wel informatie is, contact opneemt. Het kan net om dat ene specifieke puzzelstukje gaan.”

De artikelenreeks over Germa van den Boom kwam tot stand met een bijdrage uit het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie